Upišite traženi pojam

pretraži proizvode cijelu stranicu

Profil tvrtke

PODIJELI S DRUGIMA POŠALJI PRIJATELJU

milsing-2.jpg
Milsing d.o.o.
Poduzeće je osnovano 1993. godine sa sjedištem u Zagrebu. Naša želja bila je približiti i ponuditi hrvatskom tržištu najkvalitetnije svjetske vitaminsko mineralne preparate te uz edukaciju potrošača promicati i propagirati orijentaciju zdravom načinu življenja.
Iste je godine Milsing d.o.o. predstavio hrvatskom tržištu paletu proizvoda Natural Wealth, vodećeg svjetskog proizvođača vitamina i minerala NBTY Inc. čime je Hrvatska postala dio svjetskog vitaminskog tima.
1999. godine NBTY je u Americi proglašen proizvođačem godine u kategoriji vitamina, minerala i dodataka prehrani te je korporacija koja za sobom ima 35 godišnju tradiciju potvrdila da pred njom stoji i svijetla budućnost. Isto priznanje ponovno mu je dodijeljeno za 2003. godinu. Kvalitetni proizvodi te profesionalno poslovanje prepoznati su od strane potrošača te je Milsing vrlo brzo osvojio hrvatsko tržište te postao jedan od najvećih distributera vitaminsko mineralnih proizvoda u ovom dijelu Europe.
Natural Wealth - Najbolji omjer cijene i kvalitete
Prema odluci hrvatskih potrošača, u nedavno održanom Best Buy Award istraživanju, Natural Wealth pruža najbolji omjer cijene i kvalitete kada je riječ o vitaminima, mineralima i dodacima prehrani općenito.

U ovom istraživanju mjerilo se iskustvo i zadovoljstvo hrvatskih potrošača omjerom cijene i kvalitete različitih proizvoda i usluga. U kategoriji: "Dodaci prehrani (vitamini i minerali koji se najčešće kupuju u ljekarnama)" uvjerljivo prvo mjesto osvojio je Natural Wealth.


Natural Wealth – Br. 1 u kvaliteti!

Natural Wealth jedini je nositelj zlatne QUDAL medalje za kvalitetu u Republici Hrvatskoj s maksimalnih pet zvjezdica u kategoriji dodaci prehrani (vitamini, minerali, aminokiseline, ekstrakti biljnih vrsta i sl.) koji dodatno obogaćuje uobičajenu prehranu radi očuvanja zdravlja.
Samo proizvodi i usluge koje su potrošači ocijenili najvišim ocjenama za kvalitetu u svojoj tržišnoj kategoriji mogu nositi prestižnu QUDAL - QUality meDAL zlatnu medalju vrhunske kvalitete.

Natural Wealth osvojio status Superbrands Croatia 2013/2014

Natural Wealth ovim je posljednjim u nizu priznanja, Superbrands Croatia 2013/2014, potvrdio status vodeće robne marke u Hrvatskoj i ugled koji ovaj vodeći brend dodataka prehrani u ljekarnama uživa među potrošačima i priznatim stručnjacima.

Proizvodi Natural Wealth postali su dio kulture življenja i svakodnevne prehrane velikog broja zadovoljnih potrošača, a više od 70 proizvoda različitih formulacija i veličina pakovanja zadovoljit će specifične potrebe od dječje dobi pa do zlatnih godina. 
Natural Wealth uvijek je bio sinonim za kvalitetu i sigurnost proizvoda, a najnovije priznanje i tradicija duga više od 35 godina dodatna je garancija da s odabirom ovih proizvoda nećete pogriješiti! 

Sjedište Milsinga d.o.o. nalazi se na zagrebačkoj adresi - Velika cesta 99. 
Moderna, poslovna zgrada, uređena po svjetskim standardima humanog življenja i rada, samo je odraz kompletnog poslovnog imagea Milsinga, visokih standarda i kvalitete rada koje provodi od samog početka.
milsing-1.jpg
Natural Wealth 23 godine u Hrvatskoj
Velika je pažnja usmjerena edukaciji naših kupaca. Naš je cilj pravilno informirati i educirati potrošače te im probuditi svijest o važnosti pravilne prehrane u svakodnevnom životu i očuvanju zdravlja. Ujedno želimo sve najnovije informacije i saznanja nutricionističke znanosti učiniti dostupnima široj populaciji te stoga usko surađujemo s brojnim priznatim stručnjacima s područja medicine, farmacije i nutricionizma.  Kao dio takve orijentacije u Milsingu djeluje i Savjetovalište koje je na raspolaganju svima kojima je potrebna bilo kakva informacija ili savjet o vitaminima, mineralima ili pravilnoj prehrani. Tim stručnjaka sastavljen od liječnika, farmaceuta i nutricionista u stalnom je doticaju s najnovijim stručnim informacijama putem stručne literature, kongresa, savjetovanja i rado će odgovoriti na sva pitanja te kupcima pomoći u odabiru najboljeg. Za pomoć i savjet pri odabiru Natural Wealth proizvoda posavjetujte se s Vašim liječnikom ili ljekarnikom ili nam se obratite s povjerenjem.
milsing-3.jpg
Natural Wealth savjetovalište
• Svakim radnim danom od 9 do 16 sati na telefonu 01-6379-444 ili
u Velikoj cesti 99, 10020 Zagreb
• E-mail: savjetovaliste@milsing.hr
www.milsing.hr
Nazovite nas, pišite nam ili nas posjetite! Kao pioniri vitaminskog savjetovališta među prvima smo uvidjeli važnost dragocjene suradnje s Vama. Uvijek korak ispred ostalih, nastojimo spremno odgovoriti na Vaše zahtjeve.

Milsing d.o.o. 
Isprintaj
PODIJELI NA: Facebook Twitter