Upišite traženi pojam

pretraži proizvode cijelu stranicu

Natural Wealth – najbolji omjer cijene i kvalitete

PODIJELI S DRUGIMA POŠALJI PRIJATELJU
BestBuy 172x206.jpg
Prema odluci hrvatskih potrošača, u nedavno održanom Best Buy Award istraživanju, Natural Wealth® pruža najbolji omjer cijene i kvalitete kada je riječ o vitaminima, mineralima i dodacima prehrani općenito.
U najnovijem Best Buy Award istraživanju tržišta za godinu 2014/2015 Natural Wealth® je osvojio najveći broj glasova hrvatskih potrošača u kategoriji: "Dodaci prehrani (vitamini i minerali koji se najčešće kupuju u ljekarnama)".

Best Buy Award 2014/2015 istraživanje  provedeno je na nacionalno reprezentativnom uzorku za Republiku Hrvatsku tijekom siječnja 2014. po inovativnoj metodi CAWI-DEEPMA – Best Buy Award, švicarske tvrtke ICERTAS.

U ovom istraživanju mjerilo se iskustvo i zadovoljstvo hrvatskih potrošača omjerom cijene i kvalitete različitih proizvoda i usluga.
U kategoriji: "Dodaci prehrani (vitamini i minerali koji se najčešće kupuju u ljekarnama)" uvjerljivo prvo mjesto osvojio je Natural Wealth®.
Pobjeda Natural Wealtha® u kategoriji dodataka prehrane u istraživanju Best Buy Award posebno je značajna kada se uzme u obzir činjenica da hrvatski potrošači danas, prema istraživanju GfK, pri odluci o kupnji najveću težinu daju upravo proizvodima najboljeg omjera cijene i kvalitete.

Ova zanimljiva i velika promjena potrošačkog mentaliteta, govori nam da građani Hrvatske u vrijeme recesije i krize ne žele nisku cijenu proizvoda ako je udružena s niskom kvalitetom. Drugim riječima, naši su sugrađani kroz vlastito iskustvo naučili da za svoj novac mogu tražiti i dobiti povoljnu cijenu, ali pri tome ne moraju odustati od visoke kvalitete.
Zato ne čudi da je upravo Natural Wealth® koji nudi vrhunsku kvalitetu proizvoda  za pristupačnu cijenu – pobjednik u kategoriji vitamina, minerala i dodataka prehrani!

A kad je riječ o kvaliteti, u nju su se hrvatski potrošači u proteklih 20 godina sami uvjerili; to svjedoči i zlatna QUDAL medalja za kvalitetu kojom su hrvatski kupci potvrdili najveću razinu kvalitete upravo Natural Wealthu® u kategoriji dodataka prehrani.

Naša misija je oduvijek bila predanost kvaliteti i najvišim standardima uz pristupačne cijene dostupne našim sugrađanima. Iznimno smo ponosni i sretni što ste osjetili razliku koju donosi proizvod vrhunske kvalitete! Zahvaljujemo vam što ste prepoznali naše napore da vrhunsku kvalitetu ponudimo po najpovoljnijim cijenama. Trudit ćemo se i dalje biti br. 1 i uvjereni smo da ćete to i u budućnosti prepoznati i nagrađivati!


Osvojene prestižne nagrade - Najbolji omjer cijene i kvalitete (Best Buy 2014/2015), Broj 1 u kvaliteti dodataka prehrani (Qudal 2013/2014) te Superbrand priznanje već petu godinu za redom, potvrda su vodeće pozicije Natural Wealtha® kada su u pitanju vitamini, minerali i dodaci prehrani općenito.

Vaš Natural Wealth tim
Isprintaj
PODIJELI NA: Facebook Twitter