Upišite traženi pojam

pretraži proizvode cijelu stranicu

Natural Wealth® Prijatelj kupaca!

PODIJELI S DRUGIMA POŠALJI PRIJATELJU
Natural Wealth® osvojio je još jedno vrijedno priznanje i ponio titulu Prijatelj kupaca!
Customers's Friend certifikacijski je program i medalja kojom se nagrađuju apsolutno najbolji proizvodi i usluge na tržištu, oni koji su toliko dobri da ih sa srcem preporučujemo našim najboljim prijateljima, rođacima, kolegama...
Natural Wealth® ocijenjen najvišom mogućom ocjenom - s pet crvenih dijamanata! U centru branda Natural Wealth® protekle 22 godine na prvome mjestu, nalazi se KUPAC; prate se njegove potrebe i  zadovoljstvo, nagrađuje odanost, uvažavaju prijedlozi. Misija branda je biti prvi odabir i pružiti najbolji proizvod u grupi dodataka prehrani - kvalitetom sastojaka, formulom i cijenom.
Ali istovremeno pružiti i najbolju uslugu, savjet i preporuku kupcu. Više od stotinu proizvoda u različitim farmaceutskim oblicima, u većim i manjim pakiranjima, prateći potrebe modernog društva i najnovije znanstvene dosege dostupni su u ljekarnama.
Osim toga svakoga radnog dana na raspolaganju kupcima stoji iskusni tim naših stručnjaka -  liječnika, farmaceuta i nutricionista koji rado pomažu savjetima.
Zato nam je ova najnovija nagrada - Natural Wealth® PRIJATELJ KUPACA  - posebno vrijedna! Ona je potvrda naše posvećenosti kupcu te dokaz izvrsnosti naših proizvoda i usluga!
Zahvaljujemo našim kupcima što su prepoznali i nagradili naš trud.
NATURALWEALTH-HR-51OV41_PROIZVOD 320x272.jpg
Isprintaj
PODIJELI NA: Facebook Twitter